Vama Veche – locul unde nu există limite, iar distracția și prieteniile de-o vară se împletesc cel mai bine – este locul în care trebuie să te întorci an de an, iar dacă încă n-ai ajuns, iată mai jos cinci motive pentru care ar fi cazul să o faci.

1. Apa foarte curată. Plaja din Vama Veche este rezervație naturală și are una dintre cele mai curate ape de pe litoralul românesc

2. Lumea prietenoasă. Că vii din București, Cluj sau Timișoara, chiar nu contează. Prieteniile pe care le legi în Vama Veche sunt prietenii care nu se uită niciodată! Relațiile acestea te fac să uiți de griji și să ieși din rutina zilnică.

3. Cluburile. Dacă ai ajuns în Vamă, este obligatoriu să vizitezi Stuful sau Expiratul, iar răsăritul soarelui pe acorduri de muzică rock va fi unul de neuitat.

4. Nebunia organizată. Vama Veche este recunoscută pentru libertatea de orice tip și pentru distracția care durează zile și nopți la rând. Te poți plimba cu berea pe plajă, poti intra dintr-un club în altul și poți mânca hamsii sau clătite la orice oră din zi sau din noapte.

5. Cortul. O escapadă în Vama Veche trebuie neapărat să fie făcută cu cortul. Poți să îl instalezi pe plajă, într-un loc special amenajat, unde auzi marea și poți să prinzi răsăritul soarelui direct din mare, sau poți opta pentru campinguri. Nu contează, experiența la cort este unică, iar Vama Veche este unul dintre locurile de unde cortul nu lipsește.

Sursa:  https://infopinia.ro/5-lucruri-pentru-care-merita-sa-mergi-vama-veche/


 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *