VAMAdusFolk 2019 – Vama Veche

Într-o lume agresată de kitsch, de consumerism și comercial, Vama Veche, rămâne ultimul sanctuar al libertății spiritului. Un loc în care poate începe salvarea noastră culturală, în grupuri mici.

VAMAdusFolk este un instrument.
Un instrument al trezirii la frumos, al celor care încă mai cred că poezia și muzica folk pot fi motoarele creșterii culturale. Un eveniment creat acum 4 ani special pentru frumosul ce poate fi adus în Vama Veche.

Anul acesta VAMAdusFolk iese în aer liber! Pentru că arta nu poate fi pusă între ziduri. Arta are nevoie să simtă briza, valurile, soarele și spiritul Vămii. Vom face pe 23–24 august o nouă Insurecție. Insurecția bunului simț. Vom ridica iar Vama Veche în rândul locurilor în care frumosul e la el acasă.

Începând de anul acesta va avea și secțiunea dedicată copiilor. Pentru că vrem să ne creștem copiii în spiritul poeziei și muzicii de calitate.

Anul trecut a fost centenarul Marii Uniri. Anul acesta să facem Unirea’n folk de la mare!

https://www.facebook.com/VAMAdusFolkVamaVeche/posts/2397559893590126

Ştii şi tu că amintirile ce ţin o viaţă se obţin în acele momente când totul se aşează perfect: tu pe nisipul cald din Vamă, prietenii lângă tine, scena în faţă unde sufletele se vor deschide şi vocile vor răsuna şoptit, valurile în surdină, cerul aprins de foc… apoi stelele, măruntele, căldura mocnind uşor înăuntrul fiecăruia, şi liniştea, şi bucuria, şi mulţumirea de a fi aici, acum…

Amintiri din 23-24 august 2019.

It all started with a beat. 
Știm că ești ca noi și înțelegi că muzica e acolo, înăuntru. 
Dar în 23 și 24 august, chitările vor răsuna. Fii pe aproape, ca să le asculți!


vamaveche2mai.ro, 16.03.2019.


Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *